Onderhoud en reparaties 

Onderhoud en reparaties worden vakkundig uitgevoerd. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur.

Voor uw auto is het van belang tijdig de nodige onderhoudsbeurten uit te laten voeren. Dit draagt bij aan een goed functionerende auto.

Onderhoud
Onderhoud

APK

De APK is de wettelijk verplichte autokeuring. Deze moet afhankelijk van de leeftijd van de auto en het brandstoftype ieder jaar of twee jaar gekeurd worden. Bij nieuwe auto’s is de eerste keuring na 3 of 4 jaar afhankelijk van het brandstoftype. 

Vanaf 1 juli 2022 is het verplicht om met een deeltjesteller te controleren of het roetfilter goed functioneert. Wij zijn een erkend APK-keuringsstation en beschikken over een goedgekeurde deeltjesteller.

Uitlijnen

Een goed uitgelijnde auto is een veilig rijdende auto. Het rijgedrag van de auto verbeterd aanzienlijk wanneer hij goed uitgelijnd is. Ook neemt het brandstof verbruik af en zullen de banden minder aan slijtage onderhevig zijn.

Onderhoud
Onderhoud

Aircoservice

Voor een optimaal werkende airco is het van belang deze regelmatig een service beurt te geven. Dit zorgt voor een schone koele lucht in de auto, gaat schimmel vorming tegen en verlengt de levensduur van uw airco.

Afspraak wensen

Soort afspraak

Voertuig gegevens

Uw gegevens

Mogelijk gemaakt door Mobilox